Houkutus

Runoilija 9679180ed99bbab3c48eef56dfcecb85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Jeesus on Herra ! <3
 

Pimeys, pettymys, tyhmä sydän, tyhjä pää,
Tiesin, ettei tästä mitään käteen jää.
Silti selkäni käänsin, annoin olla
Meni sekaisin tää polla,

Houkutus, viettelys, alkoholi, aineet,
päälleni kasaantuivat paineet.
Paholaisen flirtti, suukko,
minut lävisti puukko.

Sinä saavuit ennen kun pahempaa sattui
meni vain hetki kun kipu loppui.
Tahdoin kuulla äänesi taas,
raskaan pääni painoin alas.

Kuulin jälleen äänesi,
olin vain lähelläsi.
Pidäthän huolta,
suhun luotan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensimäinen runo, joka jollainmuotoa kosketti minua. :D

 

Käyttäjän kaikki runot