Edes hetken

Runoilija 9679180ed99bbab3c48eef56dfcecb85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Jeesus on Herra ! <3
 

Sydämeni ratkeaa ikävästä.
Hetken kumpa kanssasi olla saisin,
sydämeni tuntisi sinut.

Aamuvarhaisella kävelisimme rinnakkain
metsä polulla,
joka johtaa järvelle.

Tahtoisin halauksen
niin lämpimän, niin rakastavan
sellaisen, jonka sulta voin vain saada.

Tahdon istua sekunniksi viereesi
sille puiselle penkille,
sille jossa aikaisemmin istuimme.

Nähdä hymysi,
miten nenäsi nypristyy,
joka tekee hymystäsi niin ainutlaatuisen.

Haluan kuulla äänesi,
niin pehmeän,
tarvitsen rohkaisua.

Kumpa voisin,
hetken jakaa kanssasi.
vaikka kauemmin,

mutta edes hetken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylmätväreet menivät pitkin kroppaa lukiessani tätä kaunista runoasi.
Ikäväni muistutti taas olemassaolostaan, vaikkakin se on jo vuosia sitten ollut kipeimmillään.

Todella upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot