TYTÖN UNI

Runoilija antti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harrastan kirjoittamista. Kirjoitan
myös rakkausrunoja. Olen eläkkeel
lä. Haluan tuottaa iloa kirjoittamisellani.
 

Aamulla varhain
kohtaamme niityllä
ja jokainen kukka huokaa:
minä rakastan, minä rakastan.

Koko päivän kuljen haaveissa,
onnen huumassa, kuin sadussa.

Ja illalla kohtaan sinut
purppuranpunaisella kaarisillalla
rakkauden joen yllä,
saanhan koskettaa sinua,
koskettaa sinua hellästi?

Rakkaani,
unieni prinssi,
suutele minua,
suutele yhä kiihkeämmin,
anna minun hukkua suudelmiisi.

Rakkaani,
anna minun kokea
rakkautesi meri,
rakkautesi taivas,
joka on kultaa.

Tänä yönä jokainen taivaan tähti huokaa:
minä rakastan, minä rakastan.

Ja rakkauden yö hymyilee meille.
Katso.
Kaikki on meidän.

antti

Selite: 
Tällainen uusi runo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot