ILLALLINEN

Runoilija antti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harrastan kirjoittamista. Kirjoitan
myös rakkausrunoja. Olen eläkkeel
lä. Haluan tuottaa iloa kirjoittamisellani.
 

Rakastettuni, kaikkeni,
olen valmistanut Sinulle illallisen.

Laitoin pöytään silkkisen liinan,
katoin kultaiset astiat
ja sytytin ruusunpunaiset kynttilät.

Haluaisin laittaa soimaan musiikin,
jolla ilmaisisin tunteeni Sinua kohtaan,
mutta niin kaunista musiikkia ei ole.

Niin kaunista musiikkia ei ole,
ei maan päällä eikä taivaassa.

antti

Selite: 
tämä on runo omasta omakustannekirjastani, halusin julkaista sen myös netissä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli niin juhlava tunnelma tätä lukiessa.Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot