AFRODITEN HUOKAUS

Runoilija antti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harrastan kirjoittamista. Kirjoitan
myös rakkausrunoja. Olen eläkkeel
lä. Haluan tuottaa iloa kirjoittamisellani.
 

Rakkauden kuu nousee taivaalle.
Tänä yönä jumalat rakastelevat.
Suutelen Sinua, Adonis.
Olet hehkuvan kaunis.

Silkkinen vuode,
punaviinilasit,
auki oleva kirja
"Wuthering Heights".
Tänä yönä ei ole katumusta,
ei ole häpeää,
tänä yönä olet minun,
bad boy.

Jumalat rakastelevat
ja aika seisahtuu.

Kuin nuorten ihanaa leikkiä
kasteisella niityllä
aamun auetessa.
Oi sitä riemua!

Olet hehkuvan kaunis.
Peitän Sinut suudelmiin, Adonis.

Rakkauden kuu itkee
ja onnen kyynelistä syntyy meri
ja meren rannalla
olet ikuisesti minun, Adonis.

Jossain kaukana tähti
tanssii villisti kuin elämä.

Afrodite huokaa:
tänä yönä olet ikuisesti minun, Adonis.

antti

Selite: 
Tällainen minun uusi runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

upeaa

Lukija uppoutui kokonaan runon tunteilemaan maisemaan - ja otsikko Afroditen huokaus sopii loistavasti runomatkalle - mielikuviin.

 

Käyttäjän kaikki runot