Kirjoituksia

Runoilija RakastunutOrpo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tahdon olla muualla tai joku muu" 
"Puhu äänellä jonka kuulen, sanoilla jotka ymmärrän, runoilla jotka käsitän" 
"Niin se on, ei menninkäinen riitä päivänsäteelle ja se lentää pois. Valo lähtee pimeästä pois."
Lainaukset Happoradion sanoituksista
 

Voisin kirjoittaa unelmistani pitkiä romaaneja
kehitellä niistä koskettavia novelleja
raapustaa koskettavia rakkausrunoja

Todellisuudessa suuret unelmat vievät vähän tilaa.
Niiden kertomiseen tarvitaan vain ne viisi kirjainta,

sinun nimesi.

Selite: 
Ehkä sitten ensi vuonna..
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyyh aiva ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot