Anger.

Runoilija TiinaListing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten sellaisen voi unohtaa, jota oikeasti rakastaa ?
 

Ota kaulasta kiinni,
heitä seinään.

Kaada maahan,
potki verille.

Revi hiuksista,
lyö oikein kunnolla

Kato mua kun mä kärsin,
ja naura räkäsesti päälle.

Kaada suolaa haavoihin,
ja kato mua kun mua sattuu.

Kato mua silmiin,
sano että vihaat mua.

Kato mua silmiin ja näytä mulle se,
Että mä olen sen kaiken kivun arvoinen.

Selite: 
Vaikka rakkaus ei tapa, Se satuttaa ihan helvetisti.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot