Ne

Runoilija Lootuskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

_b" ^____^
 

Ne kai kuvittelivat että otin ensimmäisen
joka minut kelpuutti
olin kyllästynyt olemaan aina yksin ja sinkku
ja sen vuoksi olen valmis
matkustamaan 500 km tapaamaan jotakuta

Eivät ne tulleet ajatelleeksi
että miten tällainen erikoinen tyttö
voisi löytää niin täydellisesti sopivan pojan
näin pienestä kaupungista

Ne puhuvat vitsinä kihloista
suunnittelevat läpällä häitä
mutta yllättyvät kun kerron
yhteenmuuttosuunnitelmista

Ne nauravat minun juhannusyön unelleni
ehkä ne ovatkin oikeassa..
Mikään ei kuitenkaan koskaan ole ikuista
mutta nyt en todellakaan aio välittää
tulevaisuuden kovista kivuista
kun voin kerrankin nauttia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot