tilaisuus

Runoilija Lootuskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

_b" ^____^
 

Tajusitkohan edes
että nämä ovat taas niitä ainutkertaisia tilaisuuksia

Ja jos nyt sanot ei

En tule kysymään koskaan uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot