Nimetön

Runoilija jeesis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niin paljon takana, mut toivottavasti viel enemmän edessä.
 

En pysty katsomaan silmiisi,
näen niissä huolesi.
Tiedämme kumpikin,
etten kaipaa luoksesi.

Haluat mun rakastavan,
ja vielä jatkavan,
mutta miten voimme unohtaa,
sanat niin satuttavat.

En pysty myöntämään,
että virheen menin tekemään,
tiedän väärin tehneeni,
mutten voi mitään tunteilleni.

En halunnut satuttaa,
vaan suo rakastaa,
vuoden riidat vei voimat mun,
enkä jaksanut olla vain sun.

Pyydän anteeksi,
olenhan petollinen puolisosi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
jeesis Ikävä 22.3.2012 2 Runo
jeesis Kielletty 4.11.2012 1 Runo
jeesis muisto 23.3.2012 1 Runo
jeesis Onni 18.5.2012 1 Runo
jeesis Yksin 23.3.2012 0 Runo
jeesis Edelleen ilman 13.3.2013 0 Runo
jeesis Nimetön 4.11.2012 0 Runo
jeesis Odotus 13.3.2013 0 Runo
jeesis Nimetön 25.11.2012 0 Runo
jeesis Rakas 23.4.2012 0 Runo