Yksin

Runoilija jeesis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niin paljon takana, mut toivottavasti viel enemmän edessä.
 

Yö toisensa perään,
kuljen yksinäisyyden tietä,
mahtaakohan kukaan taittaa,
tätä samaa matkaa,
eksynyt,
läheisensä karkottanut

Ympärillä vain hiljaisuus,
maailma jossain ympärilläni,
ei kuitenkaan lähelläni.

Kuka vois eksyneelle antaa kartan,
kartan, joka näyttää tien kotiin.

Saisinko vielä tilaisuuden,
jos samaa tietä kotiin palaisin.
Vai jatkaisinko tätä tuskan tietä,
vailla määränpäätä,
ilman tietoa huomisesta,
ilman ketään huolta pitämässä,
yksin.

Eksynyt virheensä on tehnyt,
sydämensä verhonnut,
kiitos loputtoman pimeyden.
Vain toinen eksynyt voi tuskan pois viedä,
ja näyttää tietä,
ja yhdessä voivat jatkaa,
vaikeaa palkitsevaa matkaa,
ja jossain ehkä uuden kodin rakentaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
jeesis Ikävä 22.3.2012 2 Runo
jeesis Kielletty 4.11.2012 1 Runo
jeesis muisto 23.3.2012 1 Runo
jeesis Onni 18.5.2012 1 Runo
jeesis Yksin 23.3.2012 0 Runo
jeesis Edelleen ilman 13.3.2013 0 Runo
jeesis Nimetön 4.11.2012 0 Runo
jeesis Odotus 13.3.2013 0 Runo
jeesis Nimetön 25.11.2012 0 Runo
jeesis Rakas 23.4.2012 0 Runo