muisto

Runoilija jeesis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niin paljon takana, mut toivottavasti viel enemmän edessä.
 

Niin monesti unestani mä herään,
oonko valveilla,
vai onko painajaista tää?
Saduilla on onnellinen loppu,
niin sanotaan,
mutta onko tää satua ollenkaan,
kun puuttuu onni ja autuus,
on jäljellä vain tuska ja kaipuu.

Vielä vuosien jälkeenkin,
mietin mitä sanoisin,
jos ajassa voisin palata takaisin,
jättäisin paljolti tekemättä,
nauttisin niistä hetkistä,
kanssasi vaeltaisin niityillä,
ja merta ihailtaisiin iltaisin.

Kukaan ei ole kertonut mulle,
mitä ajattelit hetkinä viimeisinäsi,
miten voisikaan,
kun lähdit Isän luo yksin,
rohkeana kuten aina,
pelkäämättä tulevaa,
mutta sinä tiesitkin,
elit elämäsi mitä hienoiten,
vaikka se liian aikaisin loppuikin.

Selite: 
Ikävä. Miksi aina niin nuoret?
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava.. Pidän paljon.
Upea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
jeesis Ikävä 22.3.2012 2 Runo
jeesis Yksin 23.3.2012 0 Runo
jeesis muisto 23.3.2012 1 Runo
jeesis Rakas 23.4.2012 0 Runo
jeesis Onni 18.5.2012 1 Runo
jeesis Kielletty 4.11.2012 1 Runo
jeesis Nimetön 4.11.2012 0 Runo
jeesis Nimetön 25.11.2012 0 Runo
jeesis Edelleen ilman 13.3.2013 0 Runo
jeesis Odotus 13.3.2013 0 Runo