Ikävä

Runoilija jeesis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niin paljon takana, mut toivottavasti viel enemmän edessä.
 

Kirkas tähti taivaallani,
näkyy myös siellä missä sinä olet.
Katseletko sinistä,
ja mietitkö minua?
Olet ajatuksissani aina ensimmäisenä,
vaikka haluisin jo ilman sinua herätä.
Yöllä pelkään,
huutaen herään,
tähän painajaismaiseen ikävään.

Niin monet kerrat nukahdin äänes lempeyteen,
näin silmät täynnä elämää,
olit aina siinä vieressä.
Pyyhit katkeruuteni kyyneleet,
ja sulatit hymyni uudelleen.
Odotit kun pyysin,
ja rakastit kun sitä vähiten ansaitsin.

Hajalla,
vailla päämäärää,
etsin ja mietin,
kuka täällä nyt määrää,
kuka oikeat tunteemme kätkeää.
Katson tähtitaivasta ja sinua odotan,
mietin koska sinut saan taas tavata.

Selite: 
Ikävä on vaikea tunne, mistä ei pääse helposti eroon. Aika parantaa haavat- mutta ei poista arpia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Pystyin samaistua, joten kiitos.

Kaihoisaa koskettavaa ikävää hyvässä runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
jeesis Ikävä 22.3.2012 2 Runo
jeesis Kielletty 4.11.2012 1 Runo
jeesis muisto 23.3.2012 1 Runo
jeesis Onni 18.5.2012 1 Runo
jeesis Yksin 23.3.2012 0 Runo
jeesis Edelleen ilman 13.3.2013 0 Runo
jeesis Nimetön 4.11.2012 0 Runo
jeesis Odotus 13.3.2013 0 Runo
jeesis Nimetön 25.11.2012 0 Runo
jeesis Rakas 23.4.2012 0 Runo