pisto

Runoilija 811d610e9ac8a9326aa30eb7ea9c308b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2018 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sait minut riippuvaiseksi
tuskasta sekaisin
parilla turhalla sanalla avuttomaksi
lääkehöyryissä perääsi itkin

pisto sydämeeni
oli sinun lähtösi (jälleen)
en olisi koskaan uskonut
annoit minulle pakonomaisen tarpeen

nyt kun olen nuori
sinä annat petät ja jätät
sanot että opin unohtaa
niin helppoo ku heinänteko

(minä olenkin kaupungista, typerys)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja nuorena kaikki on helpompaa?
Jopa unohtaminen, en usko.
Suhde ilman vastakaikua, tuskaisen raastavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot