Kaksi vuotta

Runoilija jonnttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyile läpi elämän, hymyile läpi kyynelten.
 

Kaksi vuotta
Sinne ne meni
Nopeammin kun toivoin
Se oli ohi liian aikaisin

Pitkään meni vaikeesti
Ei me oltas saatu sitä korjattua
Mä valehtelin
Sä valehtelit
Molemmat oli hajalla

Rakastettiin
Halattiin
Suudeltiin
Kaikki hukkaan heitettiin
Muutama sana
Ja kaikki oli ohi

Anna anteeksi
En kadu sua
En kadu meitä
Kadun käytöstäni

Nähdään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot