jäännösilmatilassa puutteellisuutta havaittavissa

Runoilija Jonkun muun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei siinä ole mystiikkaa, luovun itsestäni, saan maailman.
 

uskoisitko näin jälkikäteen

olen jättänyt väliin

joka toisen hengenvedon ja maanantain

vain sinun vuoksesi.

lastannut laivoja reseptilääkkeillä

löytäen ne kuitenkin aina kieleni alta

yrittämässä paeta

jatkuvia valoilmiöitä ja kylmää kahvia,

tuskaisen hitaita aamuja.

ja taas jätin hegittämättä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi on todella vahva tunnelma, josta tykkään erittäin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot