Nimetön

Runoilija Jonkun muun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei siinä ole mystiikkaa, luovun itsestäni, saan maailman.
 

Olen alasti tämän kaiken haurauden välissä

Ilman paikkaa

Ilman aikaa

Koetan olla ja odottaa

Vaikkei meistä ollutkaan kuin kadottamaan toisemme

Sinä ensin minut
Minä sitten sinut

Mutta eivätkös kaksi aina kohtaa

Jos ei ole havaittavissa yhdensuuntaisuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot