Nimetön

Runoilija painless

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

viimeisen lähtösi jälkeen luulin,
ettei mikään tekisi niin kipeää.
mutta olin väärässä,
palaamisesi sattui enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, mitä kidutusta puhuttelevassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot