Herääminen

Runoilija Kat Kera

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oma tunteikas päiväkirjani, johon sinulla on lupa kurkistaa
 

Kukka
jälkeen painavan lumen
aurinkoon katseensa vihdoin kohdistaa
kun kolkko paino
sen peittyneen elämän tieltä väistyä saa

Kukka
nyt vapaana kylmästä vankilastaan
selkänsä suoristaa
hiutaleet mielestään ravistaa
valmiina kirkkauden kohtaamaan

Selite: 
Kevään lämpö ja kirkkaus virkistää mieltä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevään merkkejä! Kaunis on runosi :)

 

Käyttäjän kaikki runot