Neulansilmä

Runoilija Kat Kera

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oma tunteikas päiväkirjani, johon sinulla on lupa kurkistaa
 

Jos rakkaus olisi neula
pistäisin sillä sinun silmääsi
joka tuijottaa suoraan päin
mutta silti aina ohitseni

Pistäisin sinun silmääsi
samalla tavalla kuin pistät minua
typerällä toivolla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

omaperäisesti liikkuu ajatuksesi, nimimerkkiäsi älä kuitenkaan sanammukaisesti ota, ei kannata, neuvoopi vanaha mies

 

Käyttäjän kaikki runot