Revi minut kahtia

Runoilija Kat Kera

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oma tunteikas päiväkirjani, johon sinulla on lupa kurkistaa
 

"En halua räjähtää,
en halua silti kenellekään myöntää,
en halua jatkuvasti itseäni kieltää,
mutta en halua muidenkaan mitään tietää"

"Haluan ymmärrystä,
haluan tukea näistä neljästä seinästä,
haluan paljastaa kaiken omista mietteistä,
mutta haluan nauttia täydestä yksityisyydestä"

Selite: 
Kun oma arviointikyky pettää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistuttava, erikoinen. Etenkin sitaattien käyttö luo persoonallisuutta runoosi.

Pidän tästä

 

Käyttäjän kaikki runot