Luonnollista

Runoilija Kat Kera

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oma tunteikas päiväkirjani, johon sinulla on lupa kurkistaa
 

Tunteiden kesyttämätön meri
Saari veteen juurtunut minuuteni

Paikoilleen jääneet talot ja puut
Tasapainottomuuden armoilla

Toisaalta kavahdan, toisaalta ymmärrän
Tsunamit lyö tyyniä rantoja

Vauriot satuttaa tuttuja asioita
Mutta talot voi rakentaa uudestaan

Saari on aina

Selite: 
Tunteet on osa ihmisyyttä, sille ei voi mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tämän runon vahvuudesta ja juurevuudesta. Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot