Karu maailma

Runoilija Kat Kera

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oma tunteikas päiväkirjani, johon sinulla on lupa kurkistaa
 

Totuus paistaa tappavammin kuin mikään tähti
Mieleen poraa silmieni läpi reikiä

Kun kallossa vellova tuska käy liian kirkkaaksi
Helpompi on vain sulkea silmät

Pimeässä
Peloissaan
Helpottuneena

Saan hengähtää varjossa
Tietämättömyyden kulissin takana
Kompuroiden monttuihin jotka haikeana typeryyden kraattereiksi luen

Selite: 
Poissa silmistä, poissa mielestä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo,
vahvat sanat.

 

Käyttäjän kaikki runot