perhosilla (24)

Runoilija niiu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2024 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Elämä on suoralähetys eikä tule uusintoja !

♥ At the touch of love, everyone becomes a poet ~Plato

I don't create poetry, I create myself, for me my poems are a way to me ~Edith Södergran

RUNOILLAAN ! 
... ja hei, ethän jää uusimpaan runooni, selaile myös vanhempia... :)
Uskomatonta, olen runoillut täällä jo 10 vuoden ajan.

♥-kiitokset äänistänne kuukauden runoilija äänestyksessä

 



kesken
päivän askarien

minun ikävä
huuliasi




 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On ihanaaa kun on joku jota kaivata:)

Ohutsiipiset valo-olennot lentelevät arkiaskareiden lomitse ja muistuttavat jostain...

..miten ihanaa onkaan rakastaa ja saada rakkautta...upea ja herkkä on runosi

mitä muuta kaipaisikaan runolta, hyvä! osu ja uppos!

Aavistuksellisen herkkä runo

Rakkauden nälkä ;)

Suosikki ->

Kaunista kaihoa
ja onnen odotusta

Niin käy, kun rakastaa.
Runon nimi on osuva,
sillä usein ne perhoset vatsan pohjalla väreilee. :)

Lyhyestä virsi kaunis. Kovasti pidän.

Arjen keskellä lämminhenkisyyttä,
ikävän kaipuuta. Hyvä runo.

Sait muutamaan riviin tunteen. Hieno:)

Joskus se tulee - ikävä - kysymättä lupaa ollenkaan!

:)
 

Käyttäjän kaikki runot