eläimellinen

Runoilija niiu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2024 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Elämä on suoralähetys eikä tule uusintoja !

♥ At the touch of love, everyone becomes a poet ~Plato

I don't create poetry, I create myself, for me my poems are a way to me ~Edith Södergran

RUNOILLAAN ! 
... ja hei, ethän jää uusimpaan runooni, selaile myös vanhempia... :)
Uskomatonta, olen runoillut täällä jo 10 vuoden ajan.

♥-kiitokset äänistänne kuukauden runoilija äänestyksessä

 

hän oli kauris
suden vaatteissa

itse tunnisti
itsessään karhun

pedon vetäytyessä
erämaahansa

härkä valloitti,
omakseen otti

kuun kasvaessa
susi kaukana ulvoo

härkä maatani
tömistelee

 

Selite: 
;)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


runosi muistuttaa minulle moninaisesta erilaisuudesta
tarkoituksenmukaisuudesta ja ylittämättömästä kauneudesta
jota ihminen tavoittelee, mutta tuskin saavuttaa, onneksi arvoa
on olettu antaa kaikelle yhä enemmän
 
Harvoin eläinvertaukset toimivat. Tämä on poikkeus. Tämä on hyvä.
Pidän erityisesti tämän runon kerroksellisuudesta ja muodonmuutoksista... ajaton ja mystinen tunnelma, tyykikäs kokonaisuus.
Tavoitan tarinan tämän takana. Pidin kovasti! 
 

Käyttäjän kaikki runot