levollisuus

Runoilija niiu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2024 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Elämä on suoralähetys eikä tule uusintoja !

♥ At the touch of love, everyone becomes a poet ~Plato

I don't create poetry, I create myself, for me my poems are a way to me ~Edith Södergran

RUNOILLAAN ! 
... ja hei, ethän jää uusimpaan runooni, selaile myös vanhempia... :)
Uskomatonta, olen runoillut täällä jo 10 vuoden ajan.

♥-kiitokset äänistänne kuukauden runoilija äänestyksessä

 

 

 


tänään tuuli lepää
niin kuin minäkin
meren rannalla

koivu kuvastuu
veden pintaan
aurinko sen kultaa

viivy kesä vielä
hetken verran
kuiskaan ilmaan






 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista toiveikasta kerrontaa
Tätä toivoin tänään itsekin, kun järven rannalla vilvoittelin. :)
Hienosti kerrottua, tavallaan jo niin syksyisen kaunista kuvaa, muistelmia kesän ihanuudesta.
lempeä
Todella levollinen kuin lämminhenkinen runo jonka voi aistia myös ruudun takaa !
Kauniin levollinen tunnelma,pidän.
Aivan Ihana!
Luonnon helmassa aina on levollista,
ja kun on kesä, saa nauttia monin verroin.
Kunpa kesää kestäisi !

runosi antaa tilaa
itselleen ja lukijalleen
kuiskaa yhteisen toivehen
 
Herkkä, kaunis runo.
 

Käyttäjän kaikki runot