Yksinäisyyden verkko

Runoilija Sadepilvi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istuu huoneen hämärässä,
tuo tyttö niin yksinäinen.
Miettii mielessä,
miksi olen mä tällainen.
On hällä sydämessä,
aukko avara, niin hiljainen.
Toivoo mielessä,
kunpa loppuisi kärsimys tää, niin loputon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot