Ikävä

Runoilija Sadepilvi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hahmo seisoo rannassa,
merituulen hyväillessä hänen hiuksiaan.
Hänen ajatuksensa ovat taivaassa,
kyynelten valuessa pitkin hänen poskiaan.
Hän miettii mielessä,
miksi päässyt ei rakkaansa mukaan.
On yksin hän nyt maailmassa,
jossa rakasta häntä ei kukaan.
Hänen katseensa viipyy tähdissä,
joissa näkee hän kaukaisen maan.
Hän tuntee sisimmässä,
pian nähdä mä rakkaani saan.

Selite: 
Ikävän keskellä kirjoitettu. Kun kaipaa jotakin niin, vaikka tietää että viellä ei ole sen aika.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot