Terälehti

Runoilija Vendetta

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se kujertaa valkoisen huoneen
mustassa nurkassa

se ei jaksa välittää
sen silmät ovat nähneet tarpeeksi
tai sittenkin aivan liikaa

mutta se hengittää yhä
se ei ole luovuttanut

se päättää onnistua,
vain yksi ponnistus ja se pääsisi irti

siivet eivät kanna
ne ovat liian heikot

Selite: 
© Vendetta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot