Makea Viini

Runoilija VaaleaSinisilmä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008
Viimeksi paikalla: 30.1.2024 9:17

Asuinpaikka: Hamina
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämää kaikkine tunteineen..
 

Jääkaapin oveen
Hamuaa käteni selkein elkein
Olen langennut loveen
Sen ymmärrän melkein

Hyllystä viinipullon otan
Avaajalla avaan
Etikettiä vaan tuijotan
Nimeäs tavaan

Tahdon nautinnon hetken
Niin täyteläisen
Mielessäni teen retken
Kanssain ystäväisen

Lasiin kaadan kuplivaa
Ainetta fiiniä
Sohvalle siirryn pikapikaa
Juomaan viiniä

Sinua siinä ajattelen
Tahdon sut viereeni jostain hakea
Juomaani vaan vähättelen
Vain SINÄ olet viinini makea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Inhoan normaalisti riimirunoja, mutta tämä ON hyvä!

Tää tykkää ja hymyilee.

Hauskaa riimittelyä Makean makuisessa runossasi.
:))
Saa hyvälle tuulelle !

Inhoan normaalisti riimirunoja, mutta tämä ON hyvä!

Tää tykkää ja hymyilee.

Hauskaa riimittelyä Makean makuisessa runossasi.
:))
Saa hyvälle tuulelle !

 

Käyttäjän kaikki runot