ULOTTUMATTOMISSA

Runoilija VaaleaSinisilmä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008
Viimeksi paikalla: 30.1.2024 9:17

Asuinpaikka: Hamina
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämää kaikkine tunteineen..
 

Ajatukseni valtaa polte,
Salaman lailla luokseni iskevä sivallus.
Palavasta nuotiosta rapsahtava kipinä,
Joka poskipäähäni osuessaan
Saa minut sykähdyttävästi liikahtamaan .

Mietintämyssyni alle sukeltaa kuumuus,
aivojeni sopukoita korventava voima.
Sulana massana valuen,
Alas sydämeni onkaloihin,
Keskuslämmitysuunini syövereihin.

Liekin jälleen sammuessa,
Nautinnon muuttuessa tuskaksi,
Tunnen olevani
Vapaudenkaipuuta hamuava vanki
Kaltereita ympäröivien seinien sisällä.

Lämmön paetessa ilmaan,
Tunnen tuskan sisimmässäni kiihtyvän .
Palaneen tuhkan täyttäessä,
Rinnassani lojuvan jäteastian
Näen tiimalasini hiekan valuvan tyhjyyteen.

Sillä kykenemätön minä olen,
Vuoria siirtämään.
Koska sinä olet jotakin,
MITÄ EN VOI SAADA.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot