Nimetön

Runoilija ganeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Soitan soinnun,
nappaan tuulesta rytmin.

Kaunis värähdys,
viulunkieli.

Sointu niin solja,
mukana tuulen,
kaukaa pilvistä,
äänesi kuulen.

Säteitä auringon,
syliinsä sulkee.
Teitä kuunvalon,
öisin kulkee.

Laskeutuen lanteille,
hurmaten heiluu...
Soinnuissa vartalo
hitaasti keinuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienot soinnut väreilee tässä. Onnitellen päivääsi!

Hienot soinnut väreilee tässä. Onnitellen päivääsi!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
ganeli =) 9.8.2008 2 Runo
ganeli Tänään 15.9.2009 3 Runo
ganeli Nimetön 4.4.2010 1 Runo
ganeli Nimetön 10.5.2008 4 Runo
ganeli Nimetön 7.5.2008 2 Runo
ganeli Palmikot 16.9.2009 4 Runo
ganeli Meidän maapallomme Suomi 16.9.2009 0 Runo
ganeli hei hei 31.3.2008 4 Runo
ganeli tuulen matka 16.9.2009 0 Runo
ganeli Nimetön 7.11.2010 1 Runo