hei hei

Runoilija ganeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinut löysin,
hyvin kaukaa.

Hiljalleen hiivit sydämeeni,
kauniilla sanoilla,
täytit ajatukseni.

Kuinka kauan odotinkaan,
että sinut kohtaisin.

Menit minusta sekaisin,
eikä kauniilla sanoillasi ole rajaa.

Mutta kun minä tunnen itseni niin pieneksi,
en millään voisi täyttää maailmaasi,
vaikka sinne haluaisin,
ja sinne olet minut kutsunut.

Minä vain pelkään,
että sinunkin kauniit sanasi,
tyrehtyvät aikanaan.

Enkä minä enää riitä.

Siksi minä ajan sinut pois.

Selite: 
Kadotettu rohkeus on vaikea löytää...
Kategoria: 
 

Kommentit

Liiallisella arkuudella kadottaa monta hienoa hetkeä elämässään.

Kauniista sanoista kauniita sanoja vastalahjaksi jne niin yhteys syntyy, jos on syntyäkseen eikä pelkästä heiheistä.

Liiallisella arkuudella kadottaa monta hienoa hetkeä elämässään.

Kauniista sanoista kauniita sanoja vastalahjaksi jne niin yhteys syntyy, jos on syntyäkseen eikä pelkästä heiheistä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
ganeli =) 9.8.2008 2 Runo
ganeli hei hei 31.3.2008 4 Runo
ganeli Meidän maapallomme Suomi 16.9.2009 0 Runo
ganeli Nimetön 7.11.2010 1 Runo
ganeli Nimetön 10.5.2008 4 Runo
ganeli Nimetön 7.5.2008 2 Runo
ganeli Nimetön 4.4.2010 1 Runo
ganeli Palmikot 16.9.2009 4 Runo
ganeli Tänään 15.9.2009 3 Runo
ganeli tuulen matka 16.9.2009 0 Runo