Palmikot

Runoilija ganeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi että minä hymyilen
sinua katsoessani.
Ihan niin kuin ennenkin.

Nyt ei vain hymyäni varjosta
väsymys eikä kipu.
Sinäkin tiedät sen.

Katson pitkäksi kasvaneita kiharoitasi
ja tuikkivia silmiäsi.

Ihan kuten omanikin,
sinunkin silmäsi
loistavat kirkkaammin kuin ennen.

Silloinkin kun kurtistat
kasvojasi minulle,
minä jaksan olla siinä.
Ja hymyillä.

Kyllä sinunkin sydämessäsi,
on muisto pimeiden polkujen.
Ja vielä aina välillä,
muisto niistä palaa.

Mutta ei tarvitse enää paljoa,
niitä muistoja toistaa.
Aina nykyinen saa ne katoamaan,
kun käteni sinua halaa.

Rakastan jokaista aamua,
joka minut hymylläsi herättää.

Harjaan kiharasi suoriksi.
Tiedän että et halua palmikoita.
Mutta kyllähän sinä jo tiedät,
ne pitävät kiharasi kurissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Kaunista lämmintä tunelmaa taidokkaasti lukijallekin välittyvä on runosi pidän

Liikuttavan kaunista, hellää rakkautta!!!!

Rakkaus pyyhkii pois pahan ja pitää kiharat kurissa. ^^ Kauniisti ja lämpimästi kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
ganeli hei hei 31.3.2008 4 Runo
ganeli Nimetön 7.5.2008 2 Runo
ganeli Nimetön 10.5.2008 4 Runo
ganeli =) 9.8.2008 2 Runo
ganeli Tänään 15.9.2009 3 Runo
ganeli Meidän maapallomme Suomi 16.9.2009 0 Runo
ganeli tuulen matka 16.9.2009 0 Runo
ganeli Palmikot 16.9.2009 4 Runo
ganeli Nimetön 4.4.2010 1 Runo
ganeli Nimetön 7.11.2010 1 Runo