Syyskylmää

Runoilija 3bacf139e03a0ffe621c85b8d58b2cb3

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.8.2012
Viimeksi paikalla: 2.12.2018 16:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki" (Aaro Hellaakoski)
 

Puut kohmeessa ja kylmät, on siis jo syksyä
Sydänyössä silti lämmin, kun vain tähdet eivät ikävöisi

Ja kirkkaassa illassa on turvassa, ihminen

Ja nyt talvitakkien nyörit tiukalla, ettei kylmä pääse
asuttamaan ja perille, sisälle saakka

Mutta tulevat toiset kylmät, kun meitä on liikaa tässä maailmassa, eikä äiti maa jaksa meitä kantaa,

On siis syksy

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis syksyinen runo =)

 

Käyttäjän kaikki runot