Viimeinen kesäyö

Runoilija 3bacf139e03a0ffe621c85b8d58b2cb3

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.8.2012
Viimeksi paikalla: 2.12.2018 16:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki" (Aaro Hellaakoski)
 

Kävelemme kattojen yllä, tasaisten kattojen

Koska juuri tänään, tuntui siltä, kuin katot kaipaisivat, kosketusta, jalkojen painetta huopaansa vasten

Käsi kädessä, sydän toisessa, hiljaa kiinni, toisissansa

Kun kesä piirtää viimeiset vetonsa pimenevän taivaan kanteen, purppuraisin sävyin

Ja tehtaiden savuvanat, kääntyvät etelään, muuttolinnut oppainansa

Ja me olemme korkealla, kaiken yllä, todistamme hiljaa yhteen ääneen
kuinka kesä meidät unohtaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot