Saarnamies

Runoilija 3bacf139e03a0ffe621c85b8d58b2cb3

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.8.2012
Viimeksi paikalla: 2.12.2018 16:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki" (Aaro Hellaakoski)
 

Puhuja sanoin uupuvin, kuin kuiskaus tuulen näkyvin

Merten aallot loputtoman sataman rantavedessä, vailla ymmärtäjää

Katsoi pitkään jotta ulapalle näkisi, taivasta koskettaisi

Liikkuen valot tanssivat, laivat keinuvat, huojentavat ajatukset, vain iäisyyden poissaolo

Elämän saarnamies ilman kuulijaa, juuri lähdössä lentoon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot