valheita ja toistoa

Runoilija Dime

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen parantumaton romantikko. Otan kaiken laista kommenttia mielelläni vastaan, etenkin rakentavaa palautetta. Tosin, saa sitä muutenkin ottaa yhteyttä... :3 minut löytää myös irc-galleriasta nickillä: SteBy
 

Lähtösi jälkeen huoneeni on niin kylmä
täynnä muistoja, täynnä valhetta
rakkaani miksi lähdit luotani
miksi jätit minut arpineni?

Lupasit sen kauneuden
ja ainoan ja oikean rakkauden
sanoja ja valheita vain
kaipaan sinua...on syvät haavat rinnassain

jälkeesi ei mitään jää,
vain tyhjää niin läpi pistävää
se kiiltää kuin musta jää,
ja sydämeni sydämeni kylmäksi jäädyttää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

äää tuli kaksi kertaa sydämeni Q_Q

äää tuli kaksi kertaa sydämeni Q_Q

 

Käyttäjän kaikki runot