Valheiden pauloissa

Runoilija Menneisyyden vanki

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin täysillä rakastaa, vaan ei menneisyyteni jätä rauhaan.
 

Missä on totuuden sanat?
Aito rakkaus, luottamus..
Nuo valheesi katalat,
niihin toisaalta löytynee vastaus.
Miksi totuutta kartat?
Näin väliimme kuilua nakerrat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi hyvä runo tää! :)

Rehellisyys on ehdoton edellytys myös
rakkaudessa. Puhutteleva runo!

Ilman totuutta ei ole oikeaa
Rakkautta.

Valhe on äärettömän usein käytetty keino
kalastaa Rakkautta, lopputulos aina yhtä kipeä.

Aito Runo avoimena Rakastamisesta ja
luottamuksen puutteesta,

Liiankin tuttu tarina, mutta tuoreesti kerrottuna.

Hyvä Runo.

 

Käyttäjän kaikki runot