Kesäillan sade

Runoilija LostInDreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2008
Viimeksi paikalla: 16.5.2016 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.7.1995

Aamu katosi yöhön,
aurinko tähtiin,

vain sinä pysyit vierelläni
 

Olet ollut aina minulle hyvä,
parempi kuin kukaan muu koskaan
mutta miksi silti pelkään?
Miksi pelkään sanoa sinulle
oikeasti rakastavani enemmän kuin
ketään muuta,
vaikka tiedän sinun tekevän samoin?

Miksi valehtelen sinulle,
rakkaimmalle, tärkeimmälle?
Miksi en osaa vain sanoa
minä rakastan sinua?

Kyyneleet ovat kuin kesäillan sade
rauhallisesti ne putoavat
lopulta katoavat

minun takiani et koskaan
saa sitä tietää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot