Terveiset olen sori.

Runoilija VelhohleeVitus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moro.mää oonmää ja tää on tää.
 

En jaksa sinua tänään
ehkä huomenna
tiedän.
Miksi sinun täytyy
en ole varma
hyvästi.
En ole vihainen
olet juntti
olen.
Tuhlaan elämäni
no häivy!
sori.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot