Poissaolevuuden poislähtö

Runoilija VelhohleeVitus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moro.mää oonmää ja tää on tää.
 

Mielessäni kaikki ois hyvin
Pielessä on vain tämä maa
ja sen ahneat asukkaat
jotka vain rahaa janoaa
Metsään teen kotini
Oppisin elämään oikeasti
Ajattelemaan luonnolisesti
sekä rohkeasti
vaan kaikki mättää
mättää
sieluissa vain mätää ja vihaa
Noh, minulla sentään on kivaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot