Poissaolevaisuuden osa2

Runoilija VelhohleeVitus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moro.mää oonmää ja tää on tää.
 

Ronskisti rakastellen mielikuviani
tavoittelen hetken tyydytystä
Jälleen vain mielikuvitukseni on rajana
sille mitä minä saan ja........
aion tehdä kaiken ja pysytellä
kauan poissa
Turhaa on minua todellisuudestani
herätellä... sillä tykkään täällä olla
Poissa, mieleni sopukoissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo...yksin voi luoda ihan oman todellisuuden, ennen kaikkea oman;)

 

Käyttäjän kaikki runot