änn--yyyy--teee N.Y.T

Runoilija VelhohleeVitus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moro.mää oonmää ja tää on tää.
 

viillät keuhkojani, niin etten saa happea
puret armotta ihooni, niin en voi tuntea
olet sieraimissani, valtaat kaikki tuoksut
silti otan sinut uudestaan, valkeani ainut
otan sinut, vaikka altasi kaikki kuolee
sinulle kunnioituksella pakkasneito

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot