Nimetön

Runoilija sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.4.2020 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty. - Tommy Tabermann
 

Kuiskaan savun sekaisia sanoja,
vain katulamppujen muodostamat
varjot kuulevat salaisuuteni.
Vain katulamput ja varjot
seuranani tämän yksinäisyyden yön.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos paljon palautteestasi :)
Tavoitan runostasi itseni tämähetkistä olotilaa runosi tuo mieleeni kauniin, surullisen olon.

upea runo, viimeinen rivi on hieno ^^

Kaunis runo.

hieno ja synkeätunnelmainen runo, pidin paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot