Nimetön

Runoilija sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.4.2020 16:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty. - Tommy Tabermann
 

Veri ja muste sekoittuvat yhteen,
luoden kuvion mun ranteeseen.
Pistävä tuska sisällä
viiltää mun sydäntä hajalle.
Nyt oot ikuisesti mun kanssa,
sua en koskaan halua unohtaa.
Vaikka oletkin poissa,
kuvio ranteessa mua susta aina muistuttaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot