Hetki vielä

Runoilija Sante

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.2.2012
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauteen retkahtanut
pahainen riimittelijän alku
säkeisiin sotkeentunut
päässä ainainen oikosulku

silti parhaansa koittaa
kirjoittaa kone sauhuten
ehkä iloa teillekin tuottaa
vaikka tätä vain harrastelen

 
 

Ole siinä
Älä liiku
Hetki vielä
Anna aikaa

En jaksa vielä nousta

Odota minua
Varro vielä
Anna armoa
Viisi minuuttia

En tahdo jättää pimeyttä

Älä juokse
Jätä minua
Rauhoitu edes
Istu alas

En ole vielä valmis elämään

Älä huuda
Taukoa hetkeksi
Vaikene kiltti
Tai katoa

Ei enää herätyskellon pirinää...

Selite: 
Oodi herätyskellolle... vai?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot