Ups...

Runoilija Sante

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.2.2012
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauteen retkahtanut
pahainen riimittelijän alku
säkeisiin sotkeentunut
päässä ainainen oikosulku

silti parhaansa koittaa
kirjoittaa kone sauhuten
ehkä iloa teillekin tuottaa
vaikka tätä vain harrastelen

 
 

Haastat kaksintaisteluun
Lankean ovelaan houkutteluun
Luulin saavani anteeksi
Erehdyin, matalaksi!

Selite: 
Tästä ei taida olla kummoista sanottavaa. Se on hauska pieni värssy :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot