Keltainen kumipallo

Runoilija Sante

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.2.2012
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauteen retkahtanut
pahainen riimittelijän alku
säkeisiin sotkeentunut
päässä ainainen oikosulku

silti parhaansa koittaa
kirjoittaa kone sauhuten
ehkä iloa teillekin tuottaa
vaikka tätä vain harrastelen

 
 

Kuvittele ajatuksien laidalla,
järjen rajamailla,
lähellä hullua inspiraatiota,
vieressä nerokasta oivallusta.
Leijuu avaruudessa,
mielen valtakunnassa,
kumipallo keltainen,
kotina otusten.

Hohteenaan valo
hämärtyneen mielen kajo.
Tähdestä sinisestä nauttimalla,
siellä keltaisella planeetalla
Koirat tanssivat steppiä
ja heiluttavat kävelykeppiä.
Onnen ne löytävät tanssimalla
kumipallo jalkojen alla.

Selite: 
Minulla oli joskus blogi, jossa julkaisin runojani. Tämä on yksi niistä joita blogissani oli jos joku on sattunut sen lukemaan aiemmin. Kirjoitin sen yhteen runohaasteeseen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot