Iraq

Runoilija Nickya

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä näetkö vihdoin sen, nuo pommit irakin
miksi USA, niitä pommittaa
vuoksi totuuden, ne niitä vainoaa
Näetkö kuinka hävittäjät saapuvat ja
viattomat siviilit ne tahtoo-oo
pois nyt raivata

Porvari possut tahtoo, lisää rahaa ja valtaa
ne tahtoo irakin luhistaa, öljyn omistaa
ihmiset unohtaa ja, kansakunnan muurentaa
Näetkö kuinka hävittäjät saapuvat ja
viattomat siviilit ne tahtoo-oo
pois nyt raivata

Katsokaa suurta USA:ta, maailman poliisia
se tahtoo muut maat alistaa, ja tahtoonsa taivuttaa
elämämme pilata, sodan paskoilla
Näetkö kuinka hävittäjät saapuvat ja
viattomat siviilit ne tahtoo-oo
pois nyt raivata

Näetkö kuinka hävittäjät saapuvat ja
viattomat siviilit ne tahtoo-oo
pois nyt raivata
viattomat siviilit
pois nyt raivata
viattomat siviilit
pois nyt raivata... ajatelkaa sitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Nickya So hard 14.6.2009 0 Runo
Nickya God is a Girl 14.6.2009 0 Runo
Nickya Maria Antoinette 14.6.2009 0 Runo
Nickya Legenda 14.6.2009 0 Runo
Nickya Muistikuvat 14.6.2009 0 Runo
Nickya I Wanna Be 14.6.2009 0 Runo
Nickya Lapsena 14.6.2009 0 Runo
Nickya Iraq 14.6.2009 0 Runo
Nickya Nyt mietin vaan 26.7.2009 0 Runo
Nickya Your Face 17.8.2009 0 Runo